Vacatures

Op deze pagina kun je al onze huidige openstaande vacatures vinden. Staat er niet tussen wat je zoekt maar zou je toch graag bij onze organisatie komen werken. stuur dan je CV en onderscheidende motivatiebrief per mail naar personeelszaken@ac-hartman.nl.Werken bij Hartman betekent werken met een 100 % natuurproduct in een professionele productie omgeving in de loods of in de kas.

Je bouwt mee en draagt bij om een goed gezond kwaliteitsproduct af te leveren aan de klant. Hier zijn vakmanschap, gedrevenheid, inzet en flexibiliteit een absolute voorwaarde. Daarnaast ben je in staat om in teamverband te werken. Bij Hartman wordt er tijdens het hoog seizoen 7 dagen per week producten
geoogst en verwerkt. 

Teamleider Verwerking 1 fte

Werk jij graag in een omgeving waar kwaliteit en efficiency van groot belang is. Ben jij een leidinggevende die er naar streeft om het beste uit het team te halen en duidelijke communicatie met de werkvloer voorop heeft staan? Dan nodigen wij je graag uit om onderstaand profiel door te nemen!

De uitdaging
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van alle bewerkingen in de hal ten aanzien van kwaliteit en arbeid. Jouw voornaamste doel is leidinggeven aan de medewerkers van de afdeling Verwerking, dit in nauwe samenwerking met de machineoperators en de operators sorteerlijnen. Je draagt zorg voor een kloppende administratie van de bewerkingen en stuurt op basis van deze gegevens. Je stemt voortdurend zaken af met de eindverantwoordelijke leidinggevenden van de Tuinen, het Hoofd Logistiek, de Director Operations. Je rapporteert aan de manager Verwerking & Logistiek.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een omgeving waar het verpakken van voedingsmiddelen centraal staat. Je denkt graag een stap vooruit, stelt hoge eisen aan de kwaliteit, bent gericht op het doorvoeren van verbeteringen en houdt te allen tijde het overzicht. Je bent in staat beslissingen te nemen, medewerkers te motiveren en hebt aandacht voor de ontwikkeling van het team.

Jij hebt:

 • een HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • een sterke voorkeur voor coachend leiderschap;
 • kennis van en ervaring met alle voorkomende processen rondom het verpakken van voedingsmiddelen;
 • interesse in techniek en wilt graag samenwerken met mensen;
 • goede kennis Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • ervaring met MS Office e.d.


Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een internationaal bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om de afdeling Verwerking verder te professionaliseren. Je werkt binnen een gedreven team dat elke dag weer alles op alles zet om de klant optimaal te bedienen.
De functie biedt een passend salaris, prima secundaire voorwaarden en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse? Dan vernemen wij graag je reactie!
Stuur je CV en onderscheidende motivatiebrief uiterlijk 6 Juli 2018 per mail naar personeelszaken@ac-hartman.nl. Heb je vragen over deze functie dan kun je tussen 9.00 en 12.00 uur contact opnemen met Petra Bakker (HR Manager a.i.) via 06-152960514.

Vrachtwagen chauffeur 1 fte
Werk jij graag in een omgeving waar kwaliteit en efficiency van groot belang is. Ben jij een motivator en verbeteraar die er naar streeft om het beste uit het team te halen en duidelijke communicatie met de werkvloer voorop heeft staan? Dan nodigen wij je graag uit om onderstaand profiel door te nemen!

De uitdaging
In deze functie draag je zorg voor het rijden van grondstoffen en verpakkingsmaterialen tussen de verschillende afdelingen en van en naar de verwerkingshal. Ook zal je zorg dragen voor het vervoer van fust. Hiernaast fungeer je als contactpersoon tussen de tuinen en de verwerking.

Jouw profiel

Je denkt graag een stap vooruit, stelt hoge eisen aan de kwaliteit, bent gericht op het doorvoeren van verbeteringen en houdt te allen tijde het overzicht. Je bent in staat beslissingen te nemen, accuraat binnen de grenzen van de gemaakte afspraken en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk en dat van anderen.

Jij bent:

 • In het bezit van een geldig Vrachtwagenrijbewijs;
 • Flexibel;
 • Een keer in de twee weken beschikbaar op zaterdag;
 • In het bezit van goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;

Interesse? Dan vernemen wij graag je reactie!
Stuur je CV en onderscheidende motivatiebrief per mail naar personeelszaken@ac-hartman.nl. Heb je vragen over deze functie dan kun je tussen 9.00 en 12.00 uur contact opnemen met Petra bakker (HR manager a.i.) via 06-15296054.

Voorman 1 FTE
Ben jij die proactieve medewerker die de nodige verantwoordelijkheden kan dragen en secuur en zelfstandig te werk gaat? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou.

De uitdaging

In deze functie zal je de verantwoordelijkheid dragen voor de controle op de uitgevoerde gewashandelingen op toegepaste kwaliteits- en arbeidsnormen. Je signaleert verstoringen in de groei en verstoringen als gevolg van ziekten en plagen en rapporteert over het gewas aan de afdeling QA/QC. Hiernaast stuur je de werkuitvoering in de tuin aan en stuur je op de vereiste kwaliteit en Best In Class (BIC) normen voor alle gewashandelingen binnen het vastgestelde budget. Je zorgt er voor dat de medewerkers de handelingen uitvoeren zoals die vooraf zijn besproken en geïnstrueerd, biedt begeleiding waar nodig. Hiernaast draag je zorg voor een juiste naleving van de bedrijfsinstructies inzake veiligheid van werken, gebruik en toepassing beschermingsmiddelen e.d. Je ziet er op toe dat een partij pallets, waarvan elke pallet een palletaanduiding heeft,  de tuin verlaten voorzien van een door de voorman en chauffeur getekende organisatie eigen “vrachtbrief” met specifieke (herkomst)gegevens, zodanig dat de afdeling Verwerking en Logistiek zorg kan dragen voor een juist verwerking. Ook signaleer je storingen, handelt adequaat en probeert (kleine) storingen direct te verhelpen. Als voorman is je direct leidinggevende de Manager Arbeid.

Jouw profiel
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een omgeving waar je zelfstandig te werk zal gaan. Je denkt graag een stap vooruit, stelt hoge eisen aan de kwaliteit en houdt te allen tijde het overzicht.

Wat wij vragen:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie en het aansturen van processen op leidinggevend niveau;
 • Kennis van en ervaring met alle voorkomende processen rond de teelt;
 • Je bent resultaatgericht, stressbestendig en accuraat;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met MS Office.
 • Kennis van en ervaring met teelt en techniek of arbeid en QA/QC;
 • In het bezit van een BHV-diploma.

Wij bieden
Een uitdagende baan binnen een internationaal bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je werkt binnen een gedreven team dat elke dag weer alles op alles zet om de klant optimaal te bedienen.

Interesse? Dan vernemen wij graag je reactie!
Stuur je CV en onderscheidende motivatiebrief naar Personeelszaken@ac-hartman.nl. Heb je vragen over deze functie dan kun je tussen 9.00 en 12.00 uur contact opnemen met Monique Douma (HR Medewerker) via 0517-593 103.

 

Heftruckchauffeur 1 fte
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als heftruckchauffeur binnen de glastuinbouw? Houd je wel van enige hectiek en een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Beschik je over een geldig heftruckcertificaat? Lees dan snel verder.

De uitdaging
Jij bent een ervaren heftruckchauffeur die verantwoordelijk is voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je bent het aanspreekpunt voor vrachtwagenchauffeurs en zorgt dat het proces soepel verloopt. Je zet de producten in de opslaghal of haalt deze er uit voor transport. Ook draag je zorg voor het lossen van producten in de verwerkingshal, waarna je collega’s de producten verder kunnen bewerken. Na de bewerking breng jij de producten weer terug naar de opslaghal of zet deze klaar voor transport. Het is een hectische omgeving met veel verkeer, waar jij zeer behendig verschillende vrachten op de lepels moet vervoeren. Het is altijd weer een puzzel, creativiteit en zorgvuldigheid zijn hierbij van belang.

Jouw profiel

Jij bent een logistieke topper met aantoonbare ervaring als heftruckchauffeur en beschikt over een geldig heftruckcertificaat. Je bent gemotiveerd en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte en correcte houding. Er wordt gewerkt met een voorraadsysteem, enige ervaring met een dergelijk systeem is een pre.

Interesse? Dan vernemen wij graag je reactie!
Stuur je CV en onderscheidende motivatiebrief uiterlijk 4 juni 2018 per mail naar personeelszaken@ac-hartman.nl. Heb je vragen over deze functie dan kun je tussen 9.00 en 12.00 uur contact opnemen met Petra bakker (HR manager a.i.) via 06-15296054.